Berselera tengok member makan nugget, budak lelaki jeling tak sudah sambil suap nasi

Oleh: Zuzu Yasmine

Susulan sesi persekolahan telah bermula, pastinya dapat dilihat pelbagai ragam anak-anak yang baru teruja mengikuti sesi pembelajaran secara bersemuka.

Meskipun terpaksa mengikuti prosedur operasi standard yang ditetapakan oleh pihak kerajaan, namun itu tidak menghalang mereka untuk menjalani rutian harian seperti biasa di sekolah.

Tengok member sebelah makan nugget.

Menerusi satu video yang dimuat naik oleh pengguna TikTok dikenali sebagai @wanruhdaud memaparkan gelagat dua orang pelajarnya sedang menikmati juadah yang dibawa.

Bagaimanapun, gelagat seorang kanak-kanak yang memerhatilan rakan meja sebelahnya menikmati hidangan yang dibawa menarik perhatian ramai.

Mana tidaknya, rakannya itu memotong nugget yang dibawa menjadi kecil sebelum memakannya satu persatu dengan penuh selera manakala seorang lagi sedang menikmati nasi.

Kejadian tersebut mengudang sebak para netizen. Bagaimanapun, mereka turut berpendapat bahawa bekalan nasi yang dibawa itu lebih mengenyangkan perut.

Telan air liur member

Nasi lebih kenyang

Suap nasi tak masuk mulut

Anda masih keseorangan?

1,050,000 orang sudah mendaftar di Baituljannah.com, sebuah platform cari jodoh muslim dan hampir 10,000 pasangan sudah melangsungkan perkahwinan.


Saya merupakan seorang
- pilih -

Mencari calon pasangan
- pilih - berumur

25 - 40 tahun

Artikel Lain

Tinggalkan Komen