Bengang tak kasi mencelah, lelaki tunjuk pasport Malaysia nak potong barisan

Gara-gara cubaannya untuk mencelah gagal, seorang pemilik kenderaan bernombor pendaftaran Malaysia bertindak diluar jangkaan apabila dia mengeluarkan 'passport' dari tingkap kereta.

 

Panjang akal nak potong barisan

Detik kejadian ada dimuat naik semula oleh Utusan TV di Tiktok yang mana sehingga kini perkongsian itu menjadi bualan netizen selain memenuhi ruangan komen dengan pelbagai respon.

 

@utusantvofficial Hebat rakyat Malaysia SEORANG ni. #beritaditiktok #trendingnewsmalaysia #fyp #singapore ♬ The Next Episode - Dr. Dre

 

Difahamkan, kejadian itu berlau ketika aliran trafik mengalami kesesakan hampir empat jam semasa kenderaan berbaris bagi menuju ke Kompleks Imigresen, Kastam dan Kuarantin (COQ) Linkedua, Gelang Patah.

Tunjuk pasport Malaysia

Jelas pemilik rakaman asal, dalam kejadian kira-kira jam 12.38 itu, kenderaan tersebut secara tiba-tiba datang dari arah kiri dan bertindak memotong barisan.

Apabila dia memandu ke hadapan, pemandu terbabit bertindak mengeluarkan kepalanya dari tingkap kereta lalu melambai-lambai tangannya sambil memegang 'pasport' Malaysia miliknya.

"Terlambatlah tu"

Menjengah pula ke ruangan komen, rata-ratanya akui terhibur dengan gelagat lelaki berkenaan bertindakan demikian.

Adapun begitu, mereka tidak saling mengecam, sebaliknya berseloroh 'membahan' pemandu berkenaan yang berkemungkinan sudah terlewat ke lapangan terbang.

 

 

"Idea baru ni"

 

Anda masih keseorangan?

1,050,000 orang sudah mendaftar di Baituljannah.com, sebuah platform cari jodoh muslim dan hampir 10,000 pasangan sudah melangsungkan perkahwinan.


Saya merupakan seorang
- pilih -

Mencari calon pasangan
- pilih - berumur

25 - 40 tahun

Artikel Lain

Tinggalkan Komen