Beli barang dapur cecah RM300, isteri terdiam suami marah2 kata boros

Sudah menjadi tanggungjawab suami memberi nafkah kepada keluarganya, termasuklah menyediakan keperluan rumah seperti makanan dan pakaian anak bini.

 

Membebel kata isteri boros

Namun begitu, berbeza pula dengan situasi yang menimpa wanita ini bilamana suaminya bersikap sebaliknya ketika melihat dia sedang mengemas keperluan dapur di peti ais.

 

@sofeaa.mtiktok jadi suami jangan kedekut sama isteri bang!!nanti rezeki nya ngakkkk masukkk😡 #tiktokmalaysian #tiktokindonesia #fypシ #foryoupage #suamikedekut #nafkahisteri ♬ original sound - Sofeaa.mTiktok

Dia yang sibuk merakam, tanpa serba salah memarahi isterinya kerana berbelanja terlalu berlebihan sehingga dianggap boros.

Bagaimanapun, sang isteri tidak membalas leteran suami sebaliknya lebih memilih untuk mendiamkan diri sahaja.

 

"RM 300 je pun!"

Menurut sumber, jumlah keseluruhan perbelanjaan isterinya menggunakan nilai mata wang Malaysia adalah sebanyak RM300.

"Jangan kedekutlah"

Sementara itu, meninjau pula ke ruangan komen, ramai luah kesian mengenangkan nasib wanita berkenaan kerana memiliki suami yang berkira.

"Tak payah jadi suami lah"

"Untuk kau makan juga"

 

"Demi content"

Meskipun, video tersebut mungkin sebahagian daripada 'content', tetapi warganet beranggapan hal itu tidak wajar dilakukan.

 

 

 

Anda masih keseorangan?

1,050,000 orang sudah mendaftar di Baituljannah.com, sebuah platform cari jodoh muslim dan hampir 10,000 pasangan sudah melangsungkan perkahwinan.


Saya merupakan seorang
- pilih -

Mencari calon pasangan
- pilih - berumur

25 - 40 tahun

Artikel Lain

Tinggalkan Komen