Doktor buat 'presentation' cari gadis Johor untuk jadikan pasangan hidup

Oleh: Zuzu Yasmine

Bila dah penat tunggu pasangan hidup tak muncul-muncul, macam-macam perkara mula ingin dilakukan agar segera bertemu dengan cinta sejati itu. Cuma berani dengan tak je.

Tapi kalau tak cuba tak tahu. Masing-masing ada cara tersendiri dalam mecari jodoh ini. Ada yang menggunakan laman mencari jodoh untuk bertemu pasangan hidup, dm di Instagram ataupun cari semula bekas kekasih.Sama juga dengan doktor sorang ni, usahanya dalam mencari pasangan hidup memang lebih berani.

Lengkap dengan ciri-ciriPerkongsian Dr Muhammad Naquib Hasief telah mendapat perhatian warganet di laman Twitter sehingga dikongsikan lebih 5.1 ribu ulang kicau. 

Senarai kenapa patut pilih dirinya


Berdasarkan perkongsian tersebut juga, Dr Naquib juga sertakan kemahiran yang ada pada dirinya serta kelebihan yang ada pada diri yang menambah minat mana-mana gadis.Menariknya perkongsian ini, beliau tak kekok nak kongsi pros atau cons, membuatkan lebih ramai netizen cuba mencari peluang untuk mendekati Dr ini. 

Jelasnya, buat yang berminat boleh terus DMnya di ruangan yang disediakan.

Diharapkan selepas ini lebih ramai orang bujang lebih berani untuk tampil kehadapan untuk mencari jodoh. 

 

 

Anda masih keseorangan?

1,050,000 orang sudah mendaftar di Baituljannah.com, sebuah platform cari jodoh muslim dan hampir 10,000 pasangan sudah melangsungkan perkahwinan.


Saya merupakan seorang
- pilih -

Mencari calon pasangan
- pilih - berumur

25 - 40 tahun

Artikel Lain

Tinggalkan Komen