Pernah dihina ketika lakukan 'live', gadis tampil lebih cantik bantuan jurusolek

Oleh: Zuzu Yasmine

Baru-baru ini, tular seorang gadis dikecam dan dihina ketika membuat ‘live’ di TikTok oleh beberapa pengguna aplikasi berkenaan yang disifatkan sebagai biadap.

Disamakan dengan haiwan

Bukan hanya meninggalkan dengan kata-kata yang mengguris hati, gadis yang dikenali sebagai Sobah Rajaai itu juga turut disamakan seperti seekor haiwan.Perkara tersebut juga telah mendapat perhatian warganet malah selebriti yang turut memberi sokongan kepada gadis berkenaan.Dah makin cantik

Namun, selepas dari kejadian tersebut seorang jurusolek, Syakirah Syabari telah berkongsi gambar dan video solekan yang telah dilakukan pada gadis berkenaan. Memang sangat berbeza sebelum dan selepas perubahan tersebut.Menerusi perkongsian Syakirah, Sobah juga turut mengenakan busana yang lebih cantik dan elegen bagi menambah seri solekan di wajahnya.Ketika sesi solekan tersebut dirakam secara ‘live’ di laman Facebook, rata-rata warganet memuji hasil solekan jurusolek berkenaan malah turut memuji perubahan pada wajah gadis berkenaan.


Anda masih keseorangan?

1,050,000 orang sudah mendaftar di Baituljannah.com, sebuah platform cari jodoh muslim dan hampir 10,000 pasangan sudah melangsungkan perkahwinan.


Saya merupakan seorang
- pilih -

Mencari calon pasangan
- pilih - berumur

25 - 40 tahun

Artikel Lain

Tinggalkan Komen